Arnhems Compliment 2016

De Kempenaer Advocaten en EW Facility Services winnen Arnhems Compliment van de Arnhemse Uitdaging

De Kempenaer Advocaten

Tijdens de Ondernemersavond van de gemeente Arnhem hebben EW Facility Services en De Kempenaer Advocaten het Arnhems Compliment 2016 in ontvangst mogen nemen. Het Arnhems Compliment is een jaarlijkse prijs voor bedrijven die zich onderscheiden door maatschappelijke betrokkenheid. De Arnhemse Uitdaging wil met deze prijs bedrijven belonen voor hun betrokkenheid en ook andere bedrijven inspireren om zich in te zetten.

Mariska Perrier: ‘De Kempenaer Advocaten ontvangt het compliment vanwege haar jarenlange inzet en actieve betrokkenheid bij de lokale samenleving en de leefkwaliteit van mensen in Arnhem, EW Facility Services voor het ontwikkelen van een inspirerend maatschappelijk cadeau aan Bio Vakantieoord waarbij verbindingen zijn gecreëerd met ontvanger, eigen medewerkers en relaties.’ De andere genomineerde bedrijven dit jaar waren SAB, Serhat Impex, Strijbosch Thunnissen en Landgoed Hotel Groot Warnsborn.

Lees hier het juryrapport.

http://www.arnhemseuitdaging.nl/nieuws/kempenaer-advocaten-ew-facility-services-winnen-arnhems-compliment-arnhemse-uitdaging