Bestuurswisseling

Per 1 juni 2018 heeft Cris van Arkelen Adelheid Ponsioen opgevolgd als bestuurslid van het SNA. We bedanken Adelheid voor haar inzet de afgelopen jaren en haar bijdrage aan een mooi Arnhems netwerk.

Over Cris

Cris is directeur Bedrijven bij Rabobank Arnhem en Omstreken. Hij woont met zijn gezin in Tiel. Vanwege zijn werk is hij echter vaak in Arnhem, heeft veel contacten met – grote en kleine – ondernemers, begeeft zich in diverse netwerken en zet zich actief in om de stad en het ondernemersklimaat verder te ontwikkelen. En in zijn vrije tijd draagt hij graag bij aan de economische groei van Arnhem door met zijn gezin regelmatig de stad te bezoeken om te winkelen of te genieten van het culturele aanbod.

Zijn band met Arnhem gaat terug tot de periode dat hij aan de HAN Commerciële Economie studeerde. Hij is trots op Arnhem en wil graag een bijdrage leveren aan de mooie hoofdstad van onze provincie. Samenwerken is voor hem de kern, een must. Zijn netwerk en kennis wil hij inzetten om nieuwe kansen mogelijk te maken. Vanuit zijn rol als SNA-bestuurslid hoopt hij dan ook dat hij nieuwe samenwerkingen tot stand kan brengen.