Bijeenkomst 15 november 2022 | IPKW

15 november 2022 vindt op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) een SNA bijeenkomst plaats in het teken van circulaire en duurzame ambities van onze regio.

De ontvangst is om 17.00 uur. We worden ontvangen en welkom geheten door Kevin Rijke, directeur IPKW, die ons meeneemt in het succes van verschillende circulaire bedrijven op IPKW.

Vervolgens krijgen we uitleg over het initiatief ConnectR, ook op IPKW gevestigd, dat innovaties op het gebied van duurzame energie en schone mobiliteit gaat ontwikkelen en opschalen. Directeur Jeroen Herremans presenteert in vogelvlucht het achterliggende innovatieprogramma, het innovatielab, en het spiksplinternieuwe Shared Facilities gebouw.

De derde spreker is Harriet Tiemens, directeur van de Groene Metropoolregio. De Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen is, als opvolger van de Regio Arnhem-Nijmegen, op 1 januari 2021 van start gegaan. Het is een samenwerking van achttien gemeenten die samen werken aan de koers van onze regio. Zij zal ingaan op wat overheden kunnen bieden aan initiatieven als ConnectR en IPKW.

 

SNA leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen met het verzoek om aan te melden.

Geen uitnodiging ontvangen? neem dan contact op met Frannie Haagsman.