Nieuwe bestuursleden

Met ingang van 1 juni 2019 zijn Nelly Kalfs en Christiaan Holland toegetreden tot het SNA-bestuur.

Even voorstellen

Christiaan Holland

Christiaan is zelfstandig ondernemer. Onder de naam Hub Holland BV houdt hij zich bezig met innovatieprojecten, het ondersteunen van starters en met projecten op het gebied van duurzame energie en circulaire economie. Hij is verder oprichter en bestuurslid van Innovatiefabriek Arnhem (organisator van het Innovate festival) en bestuurslid van Luxor Live (het poppodium in de stad).

Christiaan woont in Arnhem en studeerde in Nijmegen (politicologie en communicatiewetenschap). Hij wil als bestuurslid van SNA graag zijn kennis en netwerk inzetten om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen en bestaande initiatieven in de stad te verbinden en uit te bouwen.

Nelly Kalfs

Nelly is hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat voor Oost-Nederland. Zij woont met haar partner in Arnhem. Vanwege haar werk is zij vaak in Arnhem, waar het hoofdkantoor van de regio Oost Nederland staat. Daarnaast heeft zij veel contacten met provinciale, gemeentelijke en waterschap bestuurders, begeeft zich in diverse netwerken en zet zich actief in om deze regio en het woon- en leefklimaat verder te ontwikkelen. En in haar vrije tijd draagt zij graag bij aan de economische groei van Arnhem door met partner en vrienden regelmatig de stad te bezoeken om te winkelen of te genieten van het uitgaansaanbod.

Haar band met Arnhem is groot. Nelly is geboren en getogen in Huissen en heeft in Arnhem op de middelbare school gezeten. Zij is trots op Arnhem en wil graag een bijdrage leveren aan de mooie hoofdstad van onze provincie. Samenwerken is voor haar de kern, een must. Haar netwerk en kennis wil zij inzetten om nieuwe kansen mogelijk te maken. Vanuit haar rol als SNA-bestuurslid hoopt zij dan ook dat zij nieuwe samenwerkingen tot stand kan brengen.